Bemutatkozás
Gasztronómia
Ajánljon minket
Galéria
Elérhetőség
Vendégkönyv
Szálláslehetőségek

Gasztronómia


Borkóstoló:
  • 6 féle borból
  • 10 féle borból
  • Vörösborok kóstolója
  • Hungarikum borok kóstolója
  • Muzeális borok kóstolója

    Borkorcsolyák:
  • Házi sajtos pogácsa
  • Padlizsánkrém
  • Friss kecskesajt
  • Libatepertő

    Ételek:
  • Paraszttál
  • Szarvaskolbász, mangalicakolbász
  • Főtt, füstölt csülök tejfölös burgonyasalátával
  • Sajttál
  • Disznótoros
  • Hideg libamáj zsírjában

    Kemencében sült különlegességeink:
  • Házi fehér és félbarna kenyér
  • Szürkemarha entrecóte héjában sült burgonyával
  • Rozmaringos töltött bárány egészben sütve
  • Ropogós kacsasült

    Faszénparázson grillezett ételeink:
  • Saslik nyárson
  • Ökörsütés nyárson

    Merítéses ételeink:
  • Vörösboros szürkemarhapörkölt
  • Kakaspörkölt
  • Baboskáposzta
  • Őzgulyás

    Borvacsorák borász társaságában:

  • Borjúmájhab olívabogyóval töltve, kínaikel-salátával
  • Tárkonyos bárányraguleves
  • Harcsapaprikás túrós csuszával
  • Grillezett sertésborda pikáns fűszerben, zöld spárgával, sajttal olvasztva
  • Bakonyi őzpecsenye bornedűvel locsolva
  • vöröshagymán pirított vargánya-rókagomba raguval
  • Epres palacsinta forró vanília mártásban
  • Mustáros pácban érlelt szarvasgerinc carpaccio toscana-i szűz olívaolajjal locsolva hántolt parmezán sajttal
  • Ecsekfalvi tárkonyos, pikáns vadnyúlraguleves
  • Balatoni süllőszelet újhagymán futatott parajlevéllel töltve Szigligeti olaszrizling mártásban, párolt petrezselymes burgonyával
  • Rozmaringos borjúszegy Tapolcai Medencében gyűjtött erdei gombakeverékkel és pirított libamájjal töltve pecsenyelével tálalva, vajban gőzölt brokkolival és karfiollal
  • Pácban érlelt vaddisznó süldő, fahéjjal ízesített Cabernet szilvával, karamelizált cukorral összeforralva, mandulás krokettel
  • Francia palacsinta konyakba áztatott, aszúsodott szőlőszemekkel ízesített máktöltelékkel, forró meggy öntettel
  • Libamájpástétom kóstoló
  • Ököruszályleves
  • Kemencében sült borjúkaraj vörösboros gombamártással és lerakott burgonyával
  • Áfonyás túrómousse csokoládéchips-szel